Gyakorlati tudnivalók

Bejelentkezéssel kapcsolatos információk:

Bejelentkezés emailben, vagy telefonon lehetséges. Rendelési időben telefonon nem vagyok elérhető, emailben könnyebben elér. Kérem foglalja össze röviden a problémáját, és jelezze, hogy milyen jellegű segítséget keres pl. egy-két alkalmas tanácsadás, rövidebb pszichológiai támogatás, hosszú pszichoterápia.

A rendelésem telítettsége miatt arra számítson, hogy az átlagos várakozási idő 2-3 hónap. 15 óra utáni időpontjaim folyamatosan telítettek, a délelőtti, vagy kora délutáni időpontokra könnyebben tudunk egyeztetni.

Helyszín, érkezés:

Rendelő helyiségem előtt kis várótermi rész van kialakítva, azonban nem érdemes sokkal hamarabb érkeznie, mert valószínűleg az Ön előtti órában is kliens van nálam. Kérem ne kopogjon be, a megbeszélt időpontban keresni fogom és elkezdjük az órát! Az épület előtt a parkolás fizetős.

Időpont lemondás:

Mivel bárkivel előfordulhat olyan nem várt esemény, ami miatt nem tud megjelenni, időpont lemondását elfogadom az óradíj megtérítése nélkül, akár aznapi lemondás esetén is. Amennyiben azonban a megbeszélt időpontban nem jelenik meg, és nem is mondja le előzetesen, az óradíjat meg kell térítenie. Kérem, miharabb jelezze lemondását, hogy más várakozó páciens élhessen a lehetőséggel!

Fizetéssel kapcsolatban:

Minden alkalomról elektronikus számlát állítok ki, ehhez szükséges megadnia lakcímét és email címét, vállalkozás esetén adószámát is. Fizetés készpénzben, bankkártyával és átutalással lehetséges.

Gyermek rendelés:

Az első találkozás során a szülővel, szülőkkel folyik a tájékozódó beszélgetés, a gyermeknek csak ezt követően szükséges megjelennie. A gyermekek általában egyedül vesznek részt a foglalkozáson, a szülők addig el tudnak menni, és visszajönnek a gyermekért az óra végére. Gyermekeknél 45 perces egy alkalom, mivel életkoruknál fogva hosszabb foglalkozás megterhelő lehet számukra. Serdülő korú gyermekek esetében az első találkozáson a serdülő és a szülők együtt vesznek részt.

Bejelentkezés

Amennyiben úgy érzi, hogy Önnek vagy gyermekének támogató segítségre van szüksége, szeretettel várom jelentkezését!
Bejelentkezés előtt kérem, olvassa el a gyakorlati tudnivalókat.